O nas      Kontakt         English  Russian  Slovenščina

The finest selection of Luxury properties in Slovenia.

Priporočene nepremičnine

View all properties

Latest news & media appearances

prikaži vse

Dobrodošli pri Elite Property Slovenia

Elite Property Slovenia – Agencija Elite d.o.o. - je vodilna agencija za luksuzne nepremičnine v Sloveniji, ki ponuja izbor najlepših elitnih nepremičnin na najboljših lokacijah v Sloveniji.

Naše stranke prihajajo z vseh koncev strani sveta in veseli nas, da nam zaupajo svoje specifične potrebe na področju lukzuznih nepremičnin v Sloveniji. Če iščete moderno hišo ali imate rajši bolj tradicionalen slog, vam bomo pomagali poiskati najti pravo nepremičnino za vas. Morda je to luksuzna vila na Bledu, družinska hiša v Mariboru, posest s pogledom na morje v Portorožu ali pa luksuzno stanovanje v Ljubljani – povejte nam svoje želje in poiskali bomo nepremičnino, ki ustreza vašim pričakovanjem. Poleg tega, da imate pri nas dostop do samih luksuznih nepremičnin, sodelujemo s številnimi nepremičninarji v Sloveniji in vam ponujamo tudi Iskanje nepremičnin po naročilu. V vašem imenu bomo kontaktirali nepremičninske agencije in naredili izbor najbolj ustreznih luksuznih nepremičnin za vas.

Varen nakup

Vse naše elitne nepremičnine zastopajo nepremičninski agenti z licenco, ki zagotovijo, da celoten proces nakupa nepremičnine poteka kar se da hitro in brez zapletov.

Prodajte svojo nepremičnino

Z Elite Property Slovenia imajo prodajalci zagotovljeno najboljšo promocijsko in tržno pokritost, tako doma kot v tujini.  Več o tem si preberite na Prodam nepremičnino. AC Estates

 

Contact information

Agencija Elite d.o.o.
Žabjak 2
1000 Ljubljana
Slovenija

info@elitepropertyslovenia.com
+386 (0) 31 309 000

Connect with us

hits counter