Ekskluzivna posest na odlični lokaciji v objemu narave

divider

Na prominentni lokaciji v bližini Arboretuma Volčji Potok in Golf Arboretuma posredujemo pri prodaji ekskluzivnega posestva. Posest se razprostira na velikem strnjenem zemljišču v enem kosu, ki predstavlja izjemno priložnost za nakup unikatne nepremičnine na odličnem zasebnem mestu v objemu narave

Na prominentni lokaciji v bližini Arboretuma Volčji Potok in Golf Arboretuma posredujemo pri prodaji ekskluzivnega posestva. Posest se razprostira na velikem strnjenem zemljišču v enem kosu, ki predstavlja izjemno priložnost za nakup unikatne nepremičnine na odličnem zasebnem mestu v objemu narave.

Na posesti, do katere se pripeljemo po asfaltirani poti čez gozdiček, je zgrajenih več objektov z različno namembnostjo. Glavna nepremičnina je velika samostojna hiša, ki svoji starosti navkljub še vedno vsebuje vse ključne elemente nadstandardnega bivanja. V pritlični etaži najdemo velik osrednji prostor, ki povezuje kuhinjo s servisnimi prostori, jedilnico ter dnevni prostor s teraso. V pritličju je ločena garsonjera. V zgornjem nadstropju so štiri spalnice, glavna spalnica ima lastno kopalnico in garderobo. Velika neizdelana bivalna mansarda. Z balkonov se ponujajo čudoviti razgledi na zeleno okolico; pašnike in gozdove. Spodnja etaža vsebuje zadosti prostora za vse potrebne pomožne prostore, ter prostor za druženje z družino in prijatelji. Od tu je dostop na velik osončen vrt, kjer je tudi bazen. Ostali objekti se trenutno uporabljajo za shranjevanje stvari in druge potrebe oskrbovanja posestva, vendar pa imajo veliko potenciala za spremembo v bivalne ali druge namene. 

Ena desetina zemljišča oz. približno 10.000m2 je klasificiranih kot stavbna zemljišča. Posest predstavlja izjemno priložnost za kupce z različnimi interesi: ima velik potencial za razvoj nadstandardnega ranča za vzrejo konj, oziroma stanovanjske soseske, hotelskega kompleksa, destinacije z atraktivno turistično in gostinsko ponudbo, ali zavidanja vredne zasebne posesti. Nepremičnina je vseh bremen prosta. Ponuja enkratno priložnost za nakup enkratnega zemljišča.

EUR 4.500.000,00
Information

Koda nepremičnine : EJ1177

Vrsta nepremičnine : Hiša

Vrsta ponudbe : Nakup

Mesto : Radomlje

Velikost : 700 m2

Parcela : 95.817 m2

Število sob : 4

Zgrajeno : 1995

Energetski razred : D (60 - 105 kWh/m2a)