Bližina Komna – razkošna vila v objemu vinogradov

divider

V osrčju kraških gričev je na prvovrstni lokaciji blizu Komna naprodaj razkošna vila z velikim zemljiščem. Stoji na robu vasi v objemu vinogradov in pašnikov, kar ji omogoča veliko mero zasebnosti.

V osrčju kraških gričev je na prvovrstni lokaciji blizu Komna naprodaj razkošna vila z velikim zemljiščem. Stoji na robu vasi v objemu vinogradov in pašnikov, kar ji omogoča veliko mero zasebnosti.

Na dvorišče zapeljemo skozi velika masivna lesena vrata kamnitega »portona«. Skozi glavni vhod hiše vstopimo v predsobo, ki predstavlja povezavo med vsemi prostori. Naprej do prostorne dnevne sobe s kaminom, ki se preko jedilnice navezuje na funkcionalno kuhinjo z veliko shrambo ter na utility z dostopom do zelenjavnega vrta z rastlinjakom. Iz dnevne sobe je skozi velika zastekljena dvojna krilna vrata čudovit razgled na vrt z bazenom. Tu je tudi nadkrita zunanja terasa s prostorom in priključki za letno kuhinjo. Iz dnevne sobe je preko lesenih stopnic dostop do galerije, kjer sta umeščeni knjižnica in pisarna, ki se lahko spremeni v dodatno spalnico.

Spalni prostori so v medetaži: glavna spalnica z garderobno sobo ter kopalnico ter še ena spalnica s kopalnico. Glavna spalnica ima izhod na čudovit leseni gank s pogledom na vrt z bazenom.

V polkleti je wellness z izhodom na spodnjo teraso, kjer je velik prelivni bazen. V drugi kletni etaži je vinska klet z družabno sobo ter servisni prostori. Prostori niso popolnoma dokončani, in omogočajo ureditev po lastnem okusu.

Vila je prava oaza miru in omogoča maksimalno zasebnost ter vse potrebno za udobno bivanje v osrčju narave, obenem pa leži le par km od Komna, kjer je vsa potrebna infrastruktura.

Nepremičnina je vpisana v zemljiški knjigi in je brez bremen. Ima pridobljeno uporabno dovoljenje in je vpisana v kataster stavb. Meje zemljišča so urejene.

 

EUR 950.000,00
Information

Koda nepremičnine : EJ1386

Vrsta nepremičnine : Hiša

Vrsta ponudbe : Nakup

Mesto : Komen

Velikost : 846,10 m2

Parcela : 4.875 m2

Število sob : 2

Zgrajeno : 2011

Energetski razred : B1 (15 - 25 kWh/m2a)