Celje, Ostrožno – Prekrasna vila z vrtom

divider

Prodamo prekrasno vilo, ki je bila zgrajena leta 2000. Gradnja je potekala izredno premišljeno in je zelo kvalitetna. Vse stavbno pohištvo je izdelano po meri.

Prodamo prekrasno vilo, ki je bila zgrajena leta 2000. Gradnja je potekala izredno premišljeno in je zelo kvalitetna. Vse stavbno pohištvo je izdelano po meri.

Prostori so izjemno svetli in prostorni s klasičnim pohištvom.

Pritličje obsega 300m2 površine osnovne plošče , od tega hiša 160 m2 neto opremljene stanovanjske površine ter pokriti terasi,  jug  27 m2 terasa pred dnevno sobo ter pred vhodom terasa 63m2, s 13  stebri.

Hiša zajema pritličje z izjemno svetlim dnevnim prostorom v katerem se nahaja keramična peč (izdelana po meri, z izjemno kvalitetnimi materiali, imitacija peči z gradu Maehrenberg na Avstrijskem), veliko francosko kuhinjo in jedilnim prostorom, spalnica z kopalnico in garderobno omaro ter izhodom na vrt, večji hodnik, kopalnica za goste, spalnica, shramba in kurilnica.

V nadstropju se nahaja neizdelano podstrešje  izmeri 240 m2 z izredno lepo izdelano streho, visokimi stropi (višina 4,80 m), že izolirana, elektrik itd. Lahko se izdela 2 večji stanovanji. Prodajalec ponuja možnost dokončanja na želje in zahteve kupca. 

Talno gretje v hodniku in v kopalnicah. Izjemno kvalitetna gradnja, materiali in oprema.

Parkiranje pod nadstreškom hiše oz. na dovozu.

Izjemna lokacija. V bližini centra mesta 2,5 km, tenis igrišč, golf igrišča, Šmartinskega jezera itd. Omogoča zasebnost, blizu centra in vse ostale infrastrukture. Izhod na AC v bližini. 

 

Prodajalec kot pogoj za sklenitev kupoprodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec prodajalcu povrniti del stroškov prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene cene + DD

EUR 949.000,00
Information

Koda nepremičnine : JM1139

Vrsta nepremičnine : Hiša

Vrsta ponudbe : Nakup

Mesto : Celje

Velikost : 160 m2+240m2

Parcela : 3.147 m2

Število sob : 2

Zgrajeno : 2000

Energetski razred : EI v izdelavi