Dolenjska, Suhor- Razkošna vila na veliki posesti

divider

Razkošna vila z velikim zemljiščem stoji na robu vasi, v objemu travnikov in sadovnjakov,  kar ji omogoča veliko mero zasebnosti.

Razkošna vila z velikim zemljiščem stoji na robu vasi, v objemu travnikov in sadovnjakov,  kar ji omogoča veliko mero zasebnosti. Izredno mirna in sončna lokacija, s čudovitimi razgledi, le uro vožnje iz Ljubljane. 

Poslovno- stanovanjska namembnost vile omogoča udobno bivanje družin dveh generacij, ter opravljanje poslovne dejavnosti. Vila obsega 619 m2, od tega je 400 m2 bivalnih površin.

Kvalitetno grajen objekt v 3 etažah obsega: 2x  dnevni prostor, 2x kuhinja, 5 spalnic, 3 kopalnice, velik sprejemni prostor z lastno kuhinjo, terase , balkone,  garažo, pomožne prostore…

Številni starinski kosi pohištva in druge dragocenosti (zlati salon Ludvika XVI, spalnica Altdeuch, bidermajerski stoli, baročna miza in omara, dvogled Swarovski, lovske puške ...) vključeni v ceno.

Posest je lepo urejena, zasajena s številnim sadnim drevjem, jagodičevjem in vinsko trto. Pod kamnitimi terasami  se nahajajo prostori za prijetno druženje s prijatelji (lovska soba s kuhinjo, vinska klet…) ter priročna delavnica.

Privatna dovozna pot ima za primer snega in poledice vgrajen sistem ogrevanja.

Lokacija omogoča bivanje v sozvočju z naravo, veliko je možnosti za rekreacijo, pohodništvo, lov ribolov in kolesarjenje, hkrati pa nudi hiter dostop do mesta kjer je vsa potrebna infrastruktura.

Vsi objekti imajo Uporabno dovoljenje.

 

Prodajalec kot pogoj za sklenitev kupoprodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec prodajalcu povrniti del stroškov prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene cene + DDV

EUR 1.280.000,00
Information

Koda nepremičnine : PB1418

Vrsta nepremičnine : Hiša

Vrsta ponudbe : Nakup

Mesto : Suhor

Velikost : 619 m2

Parcela : 7.245 m2

Število sob : 5

Zgrajeno : 1999

Energetski razred : C (35 - 60 kWh/m2a)