Hrvaška – Opatija riviera-Lovran, luksuzna, unikatna in moderna vila

divider

Sodoben dizajn s čistimi linijami daje tej vili dodaten čar, velik pogled na morje z odprtim zunanjim bazenom, naredi vilo edinstveno na območju.

Vila se nahaja v Lovranu, turističnem mestu na vzhodni obali Istrskega polotoka, le nekaj kilometrov stran od Opatije, znanega turističnega zdravilišča in spa centra na Hrvaškem. Mesto Lovran je postalo znano turistično mesto v 19. stoletju in je bogato z zgodovino v turizmu. Vila je prava dediščina znamenitih zgodovinskih Lovranovih vil in je opremljena z vso sodobno opremo, zgrajena v originalnem dizajnu.

Vila je sestavljena iz treh nivojev, kleti, pritličja in prvega nadstropja. Na podzemni ravni je bogato opremljen spa in fitnes s solarijem. Prav tako je vhod iz garaže in velikega stopnišča v pritličje, kjer je glavni vhod v vilo in vse dnevne sobe z dodatnim stanovanjem za goste. Vse sobe imajo lastno kopalnico, v pritličju pa je dodaten WC za goste. V prvem nadstropju je glavna spalnica z osupljivim razgledom na Kvarnerski zaliv in mestom Reka s svojim balkonom. Morje je vidno iz vsake sobe, tudi v pritličju. Posebno zasnovan in sodoben dizajn s čistimi linijami daje tej vili dodaten čar in velik pogled na morje z odprtim zunanjim bazenom, ki naredi Vilo edinstveno na območju Kvarnerja.

Villa je privlačna tudi za svetovno znane igralce in je predstavljena kot originalna in sodobno zasnovana vila. Vila je le nekaj minut oddaljen od Lovranovega centra in plaže, ki je resnično luksuzna vila za bivanje skozi celo leto v Kvarnerskem zalivu.

 Od pol ure do ure je od letališča Rijeka, eno uro in pol iz Zagreba, hrvaške prestolnice, vila je privlačna tudi za najzahtevnejše kupce.

EUR 3.800.000,00
Information

Koda nepremičnine : NN1190

Vrsta nepremičnine : Hiša

Vrsta ponudbe : Nakup

Mesto : Lovran

Velikost : 650m2

Parcela : 1911m2

Število sob : 4

Zgrajeno : 2012

Energetski razred : EI v izdelavi