Ljubljana okolica – Čudovita hiša v Zbiljskem Gaju

divider

Zelo dobro vzdrževana hiša, nahaja se v urejenem naselju hiš Zbiljski Gaj v neposredni bližini celotne infrastrukture in Zbiljskega jezera.

Zelo dobro vzdrževana hiša, nahaja se v urejenem naselju hiš Zbiljski Gaj v neposredni bližini celotne infrastrukture in Zbiljskega jezera.

Hiša je zasnovana  na način, ki vam nudi veliko udobja in zasebnosti, tako zunaj na vrtu, kot tudi v sami hiši. Del vrta, ki se nahaja ob gozdu nudi prijeten prostor za preživljanje časa zunaj in veliko mero zasebnosti. Okolica hiše je zelo lepo urejena.

Prostoren in svetel dnevni prostor s kuhinjo v pritličju nudi neposreden stik z vrtom, kjer lahko preživite sončne popoldneve. Hiša je izdelana in opremljena z materiali višjega cenovnega razreda.

Hiša ima tri etaže. V kleti se nahaja hodnik s stopniščem, kurilnica, utility oz pralnica, shramba in večja večnamenska soba.

V pritličju se nahaja hodnik z vhodom, dnevni WC, dnevna soba z kaminom iz katere je izhod na pokriti del terase in vrt v povezavi z jedilnico in kuhinjo, soba, garderobna soba, kopalnica in nadstrešek za dva avtomobila.

V nadstropju se nahajata dve sobi, garderobna soba, kopalnica in hodnik z galerijo in stopniščem. Iz nadstropja, ki je delno galerijski se vidi v spodnji del hiše.

Hiša je bila zgrajena leta 2001. Ima vse moderne priključke, centralno ogrevanje je na plin in kamin.

Hiša je svetla, sončna in zračna zaradi postavitve oken in vrat skoraj čez celotno širino hiše.

Okolica nudi veliko možnosti za sprehode, Zbiljsko jezero (cca. 200m), do centra Medvod 1,5 km, do centra Ljubljane 14 km, do AC 7 km. V bližini tudi postaja mestnega avtobusa, šola, trgovine itd.

EUR 699.000,00
Information

Koda nepremičnine : JM1319

Vrsta nepremičnine : Hiša

Vrsta ponudbe : Nakup

Mesto : Medvode

Velikost : 262m2

Parcela : 1619m2

Število sob : 3

Zgrajeno : 2001

Energetski razred : D (60 - 105 kWh/m2a)