Ljubljana - prečudovita staromeščanska hiša z dvema stanovanjema in vrtom

divider

V samem centru mesta Ljubljane, se v čudovitem okolju, pod Ljubljanskim gradom, v bližini cerkve Sv. Jožefa in Valdorfske šole nahaja nadstandardna hiša s prečudovitim vrtom.

V samem centru mesta Ljubljane, se v čudovitem okolju, pod Ljubljanskim gradom, v bližini cerkve Sv. Jožefa in Valdorfske šole nahaja nadstandardna hiša s prečudovitim vrtom.

Svojim stanovalcem nudi vso potrebno intimo za visokokakovostno bivanje v sožitju z naravo. Za hišo se razprostira vrt, ki je skrbno negovan in zasajen z najrazličnejšimi, posebnimi rastlinskimi vrstami.

Zaradi svoje arhitekturne zasnove, je hiša izredno svetla in funkcionalna. Ko so se sedanji lastniki odločili za njeno celovito obnovo, pa je hiša še pridobila na funkcionalnosti razporeditve notranjih prostorov.

Na prodaj je polovica hiše oz dve stanovanji, ki se nahajata v prvem nadstropju in v mansardi ter ju je moč združiti ter narediti duplex stanovanje.

Opremljeno z občutkom za estetiko in praktičnost, s svojim modernim videzom navduši vsakega obiskovalca.

Stanovanje v 1. nadstropju v izmeri cca 140 m2: Prostorna svetla kuhinja s pogledom na Ljubljanski grad povezana s dnevnim prostorom in fantastičnim jedilnim delom. V dnevni sobi je predel namenjenem počitku. Velik poudarek so okna, ki so zelo premišljeno razporejena ter skrbijo za odlično svetlobo celotnega prostora na različnih delih stavbe. V stanovanju se nahaja še hodnik, dnevni WC, kopalnica z izhodom na balkon, spalnica z izhodom na balkon in dodatna soba.

Stanovanje v mansardi v izmeri cca 65 m2: Izredno funkcionalna mansarda s stojno višino. Izoblikuje jo osrednji prostor z kuhinjo in jedilnico ter velikim dnevnim prostorom. Poleg se nahaja še hodnik, kopalnica ter 2 spalnici.

Hiša ima centralno kurjavo na plin in talno gretje.

Ob hiši se nahaja garaža za eno vozilo ter prostor za štiri vozila na dvorišču.

V bližini je postaja mestnega avtobusa. Blizu je arhitekturni biser - čudovita cerkev Sv. Jožefa in Valdorfska šola.

 

Prodajalec kot pogoj za sklenitev kupoprodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec prodajalcu povrniti del stroškov prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene cene + DDV

EUR 1.700.000,00
Information

Koda nepremičnine : JM1123

Vrsta nepremičnine : Hiša

Vrsta ponudbe : Nakup

Mesto : Ljubljana

Velikost : 260 m2

Parcela : 555 m2

Število sob : 4

Zgrajeno : 1292

Energetski razred : EI v izdelavi