Ljubljana - Vila s pogledom na Šmarno goro

divider

Na odlični lokaciji v mirni in urejeni soseski s pogledom na Šmarno goro se nahaja družinska vila z urejenim vrtom in sadovnjakom.

Na odlični lokaciji v mirni in urejeni soseski s pogledom na Šmarno goro se nahaja družinska vila z urejenim vrtom in sadovnjakom. Okolica hiše je zelena, urejena in varna, zato bo očarala vse, ki prisegajo na užitke v naravi. Hiša nudi razvajanje za najzahtevnejše, ter ima lepo premišljene tlorise in prednost, saj so vsi dnevno bivalni kot tudi spalni prostori locirani tako, da se pogledi razprostirajo na mirno okolico.

Samostojna hiša združuje tradicionalno in sodobno. Premišljena arhitektura in nadstandardna gradnja nudi udobje v treh etažah. Hiša je klasične gradnje, s klasično fasado iz opečnih zidakov. Eleganco poudarita klasičen parket in kvalitetna keramika.

V spodnji etaži se nahaja garaža za tri avtomobile, kolesa ter večnamenski prostori.  Prostor za sprostitev v katerem je urejen fitnes ter lastna savna s kopalnico nudi razvajanje tudi za najzahtevnejše. Poleg sta tudi prostora namenjena pralnici in likalnici.

V pritličju se nahaja velik osredni prostor z odprtim dnevnim prostorom, ki vodi v prostorno in svetlo kuhinjo z vgrajenimi vrhunskimi aparati. Prostora pa je dovolj tudi za delovni kotiček in umirjeno branje ob knjižnici. V tem nadstropju se nahajajo še dnevna toaleta in utility. Iz osrednjega prostora se stopa tudi na prav poseben zimski vrt, ki zaradi izjemne višine pusti vtis galerije. Ker je zimski vrt obdan v kamen, imamo tudi občutek, da smo na oddih prišli na vikend. A vse to udobje je le streljaj od centra prestolnice. Na drugi strani pa je iz osrednjega prostora izhod na letni vrt s pogledom na Šmarno goro.

V osrednjem prostoru so centralno postavljene odprte lesene stopnice, ki vodijo v zgodnje nadstropje s kvalitetnim in nadstandardnim parketom. V zgornjem nadstropju se nahaja velika garderobna soba, spalnica z lastno kopalnico ter dve otroški sobi, ki jima pripada ločena kopalnica. Obe kopalnici sta zelo svetli in izredno lepo opremljeni ter jih odlikuje kvalitetna keramika z nadstandardnimi armaturami.

Hišo odlikuje nadstandardna gradnja, visoki stropi ter velike steklene površine, kar deluje odprto, zračno in izredno svetlo. Okna in zunanja vrata iz aluminija, ter nasploh stavbno pohištvo odlikuje visoka kvaliteta. V hiši je urejena tudi klimatizacija, za boljše udobje. Za varnost pa je prav tako poskrbljeno, saj je opremljena z varnostnimi senzorji in kamerami.

Hiša se lepo skriva v zeleni okolici in zato na dvorišče ni neposrednega pogleda z ulice ima pa tudi lepo uvoz na prostorno dvorišče. Vrt z lepo leseno lopo in urejenim sadovnjakom odlikuje hortikulturna urejenost, ter veliko intime. Velika prednost hiše je zelena, varna in urejena okolica.

Bližina Šmarne gore ter kolesarskih in sprehajalnih stez bo navdušila tiste bolj aktivne; hitra avtocestna  povezava in bližina vse potrebne infrastrukture pa poskrbela, da bo vedno vse na dosegu roke. 

 

Prodajalec kot pogoj za sklenitev kupoprodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec prodajalcu povrniti del stroškov prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene cene + DDV

EUR 990.000,00
Information

Koda nepremičnine : JY1444

Vrsta nepremičnine : Hiša

Vrsta ponudbe : Nakup

Mesto : Ljubljana

Velikost : 399 m2

Parcela : 1.984 m2

Število sob : 3

Zgrajeno : 2002

Energetski razred : D (60 - 105 kWh/m2a)