Log pod Mangartom – Hotel ob vznožju Mangarta sredi Triglavskega narodnega parka

divider

To je edinstven hotel, ki se nahaja v Logu pod Mangartom.

To je edinstven hotel, ki se nahaja v Logu pod Mangartom. Hotel ponuja edinstveno intimno okolje. Z balkonov je čudovit razgled na pisane gorske vrhove Alp, vidne v ozadju. Tradicionalna arhitektura, obdana s čudovitim vrtom, ustvarja edinstven ambient za sprostitev in dopust.

Hotel nudi edinstveno investicijsko priložnost.

Hotel je bil v celoti prenovljen. Obsega 850 m2 in ima 3 etaže. Ima 3 apartmaje, 8 dvoposteljnih sob, restavracijo in pomožne prostore. Apartma je sestavljen iz dveh sob, kuhinje, kopalnice in balkona. Sobe vključujejo lastno kopalnico in balkon.

V čudovitem gorskem okolju Loga pod Mangartom, Strmca in Predela se ponuja možnost za vrsto dogodivščin in sicer pohodništvo, kolesarjenje, plavanje. Ponujajo se tudi razni adrenalinski športi kot so divje soteskanje, skok s padalom, polet z jadralnim padalom, pustolovski park itd.

Vsa infrastruktura se nahaja v vasi oz v Bovcu oddaljenem 10 km, letališče Celovec 61,5 km, letališče v Trstu - Ronchi Dei Legionari 65,7 km, Letališče Jožeta Pučnika 68,1 km.

 

Prodajalec kot pogoj za sklenitev kupoprodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec prodajalcu povrniti del stroškov prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene cene + DDV


EUR 910.000,00
Information

Koda nepremičnine : JM1356

Vrsta nepremičnine : Poslovni prostor

Vrsta ponudbe : Nakup

Mesto : Log pod Mangartom

Velikost : 854,70 m2

Parcela : 780 m2

Zgrajeno : 2007

Energetski razred : Merjena EI