Luksuzni stanovanjski objekt v središču Ljubljane

divider

V bližini Tivolija se razvija luksuzen stanovanjski objekt Palais & Villa Schellenburg.

Projekt obsega dve ločeni stavbi; Villo Schellenburg in Palais Schellenburg, ki sta s tremi vrtovi povezani v edinstven kompleks s 125 luksuznimi stanovanji in poslovnimi prostori. Lokacija kompleksa bo kupcem omogočala vsakodnevni stik z mestnim utripom in bližino narave, saj leži neposredno ob parku Tivoli in Rožniku s številnimi sprehajalnimi potmi in možnostmi za rekreacijo.

V stavbo Palais je v 7 nadstropjih umeščenih 110 stanovanj, uporabne površine med 62m2 in 345m2. Zasnova stanovanj poudarja velike in odprto zasnovane bivalne dele, ki jih dopolnjujejo lože, balkoni in terase. Penthouse s svojimi razkošnimi površinami teras poklanja svojim stanovalcem slikovite razglede na park Tivoli, Ljubljanski grad in na mesto. V pritličju je umeščenih 6 stanovanj s pogledom na vrt ter poslovne površine namenjene gastronomiji - bistroju in drugim dejavnostim, ki bodo stanovalcem nudile dodatno udobje. V stavbi Ville je predvidenih 14 stanovanj uporabne površine med 119m2 in 225m2, ter razkošno penthouse stanovanje na 335 m2. Stanovanja imajo v obliki zimskega vrta zastekljeno ložo ali teraso. Posebnost Ville s 5 etažami je njena jugozahodna fasada, kjer  se razprostirajo odprte, skoraj popolnoma zastekljene lože, ki podarjajo stanovanjem veliko naravne svetlobe, edinstven pogled na mesto pa v dom prinese čarobno mestno vzdušje. Vsa stanovanja so z dvigalom povezana s kletjo, kjer se v garaži nahajajo parkirna mesta in shrambe.

Zasnova klasične zgradbe Palais v povezavi s samostojno Villo je zamisel razvijalca projekta Jožeta Anderliča. Arhitekturo s fasadami in z zunanjo ureditvijo so zasnovali v arhitekturnem biroju KSP Jürgen Engel Architekten iz Frankfurta, izvajalec projekta za izvedbo je arhitekturni biro API Arhitekti. V duhu Jakoba pl. Schellenburga, cenjenega mecena Ljubljane, bodo ta novozgrajena stanovanja zagotovo izpolnila vaša najvišja pričakovanja glede bivanjske kulture in kakovosti življenja. Za vse dodatne informacije in vprašanja smo Vam z veseljem na voljo.

Cena na zahtevo
Information

Koda nepremičnine : EJ1407

Vrsta nepremičnine : Stanovanje

Vrsta ponudbe : Nakup

Mesto : Ljubljana

Velikost : 62m2 - 345 m2

Število sob : 1 - 5

Zgrajeno : 2022

Energetski razred : EI v izdelavi