MODERNA VILA NA DOBRI LOKACIJI

divider

Luksuzna vila na mirni lokaciji blizu gozda bo svojim stanovalcem ponujala veliko mero zasebnosti in stika z naravo.

Objekt je grajen kot nizko energijski s sistemom pametne instalacije (pametni dom). Za ogrevanje in pripravo sanitarne vode bodo stanovanja opremljena z sončnimi kolektorji in toplotno črpalko z vgrajenimi akumulacijskimi bojlerji. Glavna vhodna vrata bodo toplotno izolativna in protivlomna. Vrata v stanovanju bodo bela masivna z skritimi tečaji. Okna so troslojna. Za prezračevanje bo poskrbljeno s centralnim prezračevalnim sistemom (rekuperacija). V vseh prostorih stanovanja je ogrevanje izvedeno s talnim gretjem, v kopalnicah bodo dodatni stenski radiatorji. V vseh bodo instalacije pripravljene tudi za klimatsko napravo. V kletni etaži bo priključek za polnjenje električnega vozila.

Vse etaže imajo 3 m svetle višine in velike steklene površine na južno stran, ki notranje prostore povezujejo s terasami. Finalni tlak bo lakiran ali oljen hrastov parket, v kopalnicah in na terasah bo položena kakovostna keramika, po drugih tlakovanih površinah pa naravni kamen. Luksuzni stanovanjski prostori so estetsko, funkcionalno in tehnično zasnovani tako, da stanovalcem nudijo največjo mero udobja in dobrega počutja, z minimalnimi obratovalnimi stroški.

V pritličju so garaže, parkirišča, savna, fitnes, zunanji in notranji bazen, strojnica, pralnica, sušilnica, likalnica in shrambe. V nadstropju so kuhinja, jedilnica, dnevni prostor, kopalnica, soba in delovni kabinet. Vsi prostori so povezani z zimskim vrtom, odkrito in pokrito teraso. V mansardi so spalnice, kopalnice, garderobne sobe in soba za fitnes. Vse etaže v objektu so povezane s stopniščem, po potrebi tudi z dvigalom.

Okolica vile bo ograjena in dostona le stanovalcem oz. njihovim gostom. V bližini je vsa potrebna infrastruktura (trgovina, pošta, LPP, vrtec, osnovna šola, lekarna,...) in številne možnosti za rekreacijo. Avtocesta je oddaljena 800m, do centra mesta je 15 minut vožnje.

Trenutno je projekt v fazi gradnje, z zaključkom del previdenim v začetku leta 2022.

EUR 1.150.000,00
Information

Koda nepremičnine : EJ1481

Vrsta nepremičnine : Hiša

Vrsta ponudbe : Nakup

Mesto : Ljubljana

Velikost : 368,20 m2

Parcela : 769 m2

Zgrajeno : 2021

Energetski razred : EI ni potrebna (334.člen EZ-1)