Obala - Čudovita obnovljena kamnita vila

divider

Ta lepa in skrbno obnovljena vila je ena najboljših, kar smo jih videli; prvenstvena pozornost je namenjena detajlom. Pet spalnic, bazen, nastanitev za osebje.

Ta lepa in skrbno obnovljena vila je ena najboljših, kar smo jih videli; prvenstvena pozornost je namenjena detajlom. Pet spalnic, bazen, nastanitev za osebje.

V zadnjih treh letih je bila vila obnovljena po najvišjih mogočih standardih. Obnovo v skladu s smernicami Ministrstva za kulturo je na vseh stopnjah nadzoroval izkušeni arhitekt / vodja projekta.

Rezultat je čudovito pribežališče, popolna in tiha oaza z dvoriščem in bazenom kot osrednjo potezo. Vila je razdeljena na dve prebivališči, na glavno hišo za lastnike in veliko hišo za goste z lastno kuhinjo in dnevnim prostorom.

Glavna hiša:
Pritličje se sestoji iz velike dnevne sobe z odprtim kaminom, lepe italijanske kuhinje in kopalnice.
V prvem nadstropju sta dve spalnice, glavna spalnica ima lastno kopalnico.
Ločena vrata vodijo do nastanitve za osebje, kjer so kuhinja z dnevnim prostorom, kopalnica in spalnica. V tem nadstropju so tla iz masivnega hrasta in visoko kvalitetna kamnita tla.

Krilo za goste:
Stopnišče iz velike dnevne sobe ali jedilnice vodi v vrhnje nadstropje z dnevnim prostorom, dvema spalnicama, kopalnico in ločeno teraso s pogledom na bazen.

Nepremičnina je obdana z zidom in nudi veliko zasebnosti, pa vendar se iz prvega nadstropja odpira pogled na morje.

To je izredno redka priložnost za nakup resnično lepe vile, obnovljene s sočutjem in integriteto. Z vilo se lahko primerja zelo malo nepremičnin v Sloveniji.

 

Prodajalec kot pogoj za sklenitev kupoprodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec prodajalcu povrniti del stroškov prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene cene + DDV

EUR 1.500.000,00
Information

Koda nepremičnine : 385

Vrsta nepremičnine : Hiša

Vrsta ponudbe : Nakup

Mesto : Topolovec

Velikost : 500 m2

Parcela : 652 m2

Število sob : 5

Zgrajeno : 1896

Renovirano : 2011