Okolica Ljubljane - Edinstvena nova hiša na Katarini

divider

Redka priložnost za nakup edinstvene hiše na Katarini, ki se lahko pohvali z različnimi domačimi in mednarodnimi arhitekturnimi nagradami.

Hiša je izredno prepoznavna tako v domačem okolju kot tudi v tujini, kjer je večkrat omenjena kot čudovita slovenska arhitekturna kreacija.

Hiša je zasnovana po najvišjih arhitekturnih standardih in se uvršča v sam vrh sodobne slovenske arhitekture. Lokacija je čudovita, hiša je postavljena na hribu sredi zelenja, le 20 minut iz Ljubljane.

Objekt ima dve nadstropji. V pritličnem delu, kjer je glavni vhod v hišo, je prostor velikosti 100m2 namenjen dnevnemu sklopu z dnevno sobo, jedilnico in kuhinjo. V tem nadstropju sta še utility in dnevni WC. Spodnji del določa enostavna razporeditev treh sob z večjim delom kopalniškega/wellness sklopa.

Prednja, v celoti steklena fasada, je orientirana proti jugu, ostale »polne« fasade pa so obdelane z macesnovimi lesenimi paneli. Servisni trakt je v celoti orientiran na sever. Iz zgornjega nadstropja se dostopa do dveh velikih teras ter balkona na južni strani.

V ceno je vključena celotna, večinoma po meri narejena oprema visokega cenovnega ranga.

Vsi uporabljeni materiali so vrhunske kakovosti, hiša pa je zasnovana kot energetsko varčna hiša. Pasivno se ogreva preko velikih steklenih površin, v poletnem času pa jo proti pregrevanju ščitijo visokorasla drevesa. Primarno se ogreva preko sončnih kolektorjev in dodatno s kurilnim oljem. Izvedena je predpriprava za toplotno črpalko, klima napravo in bazen.

Pomožni objekt je samostojna garaža v velikosti 30m2, primerna tudi za večja vozila. Pred garažo so tri dodatna parkirna mesta.

 

Za video predstavitev kliknite http://vimeo.com/78902134

 

 

Prodajalec kot pogoj za sklenitev kupoprodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec prodajalcu povrniti del stroškov prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene cene + DDV

 

EUR 950.000,00
Information

Koda nepremičnine : 564

Vrsta nepremičnine : Hiša

Vrsta ponudbe : Nakup

Mesto : Katarina

Velikost : 218,4 m2 + 84,9 m2 terase / balkoni

Parcela : 1.440 m2

Število sob : 3

Zgrajeno : 2013

Energetski razred : B2 (25 - 35 kWh/m2a)