Razkošna vila v Goriških Brdih

divider

Na odlični lokaciji sredi briških gričev je naprodaj razkošna vila z veliko mero zasebnosti.

Na odlični lokaciji sredi briških gričev je naprodaj razkošna vila z veliko mero zasebnosti. Zasnova hiše je bila premišljeno načrtovana in ponuja vse potrebno za udobno bivanje v osrčju narave. Iz hiše se odpirajo enkratni razgledi proti goram na eni strani ter morju na drugi, južni strani.

Hiša je grajena zelo kakovostno ter s skrbno izbranimi materiali. Izdelana je po najsodobnejših standardih, ki vključujejo ogrevanje na toplotno črpalko, sončne celice, talno gretje, sodoben komunikacijski sistem, prezračevanje, kakovostno italijansko keramiko, klasičen parket v sobah ter vrhunsko opremo narejeno po meri. Cena vključuje dovršeno izdelano in z okusom umeščeno stilno pohištvo.

Razporeditev prostorov: glavni vhod nas vodi v prostorno dnevno sobo z galerijo in velikim odprtim kaminom. Tu je velika jedilnica z izhodom na teraso z odprtimi razgledi, bar, ter prijetna in izredno lepo izdelana kuhinja z belo tehniko vrhunskih proizvajalcev. V istem nadstropju leži glavna spalnica z veliko kopalnico ter garderobno sobo. V veži najdemo še dnevni WC.

Veliko osrednje stopnišče nas pelje navzgor k trem spalnicam za goste in pisarniškemu delu hiše, ki zaobjema dve veliki pisarni. Večja pisarna  od obeh je urejena kot galerija nad dnevno sobo in ima direkten dostop tudi iz tega prostora. Spalnice si delijo prostorno kopalnico, na hodniku je dodaten WC.

Klet je izdelana kot dodaten bivalni prostor; tu najdemo wellness prostor z bazenom, savnami (turška, IR in finska), barom ter prostorom za sproščanje. Bazen je napolnjen z deževnico in opremljen s sodobnim sistemom avtomatskega čiščenja in filtracije ter s sistemom hidrolize soli in uravnavanjem temperature vode. V spodnjem nadstropju je urejena tudi vinska klet z vinskimi sodi ter veliko hrastovo mizo za degustacije. Tu je še delavnica, na drugi strani hodnika najdemo utility, tehnično sobo ter garažo.

Za energijsko učinkovitost skrbi sistem s sončnimi kolektorji, toplotno črpalko in rezervoarjem za 50m3 deževnice. Sončna elektrarna proizvede toliko energije, da so plačani vsi stroški obratovanja hiše za celo leto. Sicer hiša spada v energetski razred C (35kWh/m2a).

Hiša stoji na veliki parceli, kjer so lastniki postavili tudi zanimiv zimski vrt, ki lahko deluje kot letna kuhinja, v zimskih mesecih pa z veliko pečjo ustvarimo prijeten topel kotiček za krajšanje večerov. Spredaj je prostor za posedanje obkrožen z različnimi rožami in dišavnicami.

Ta kakovostna in z občutkom urejena hiša je diskretno umeščena v svojo zeleno okolico, obenem pa stoji le pet minut od Dobrovega, kjer je vsa potrebna infrastruktura kot so pošta, banka, trgovina, lekarna, zdravstveni dom, šola, kavarna, restavracija itn.. Najbližje letališče je tržaško (27km), do avtoceste je 20 minut in 1,5 ure do Ljubljane.

EUR 1.326.000,00
Information

Koda nepremičnine : EJ1096

Vrsta nepremičnine : Hiša

Vrsta ponudbe : Nakup

Mesto : Dobrovo

Velikost : 704,50 m2

Parcela : 2.568 m2

Število sob : 7

Zgrajeno : 2008

Energetski razred : C (35 - 60 kWh/m2a)