Ugljan, Hrvaška – Lepa vila s čudovitim razgledom na morje in lastno plažo

divider

Prekrasna vila na veliki parceli, ob morju, v mestecu Poljana na otoku Ugljan, Hrvaška.

Prekrasna vila na veliki parceli, ob morju, v mestecu Poljana na otoku Ugljan, Hrvaška.

Vila ima 240 m2 in parcelo v velikosti 1040 m2, nahaja se čisto ob morju in le nekaj minut do kraja Poljana. Na otok vozi trajekt (vsako uro, 24 ur/dan) iz Zadra.

Vila ima dve etaži. V pritličju se nahaja velik predprostor, dnevna soba, z izhodom na čudovit, velik vrt, jedilnica in kuhinja ter velika shramba in garaža.

V nadstropju so štiri spalnice, vse z balkonom. Dve  spalnici imata iz balkona enkraten razgled na morje. Tu je še dnevna soba in dve kopalnici.

Velik in lepo urejen vrt nudi zasebnost in ima direkten dostop do urejene plaže, kjer se lahko kopate. Vila je oddaljena le 5km od mesteca Poljana, od koder vozi do Zadra trajekt vsako uro (15 min vožnje). Ugljan ima dolgoletno tradicija ribarjenja in pozdravi obiskovalce z velikim nasadom oljk (200.000 oljk), številnimi antičnimi izkopaninami. Lahko se sprehajate med olkjami, potapljate ali pa le uživate na številnih plažah.

 

Prodajalec kot pogoj za sklenitev kupoprodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec prodajalcu povrniti del stroškov prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene cene + DDV

EUR 2.200.000,00
Information

Koda nepremičnine : BH1319

Vrsta nepremičnine : Hiša

Vrsta ponudbe : Nakup

Mesto : Ugljan

Velikost : 240m2

Parcela : 1040m2

Število sob : 4

Energetski razred : EI v izdelavi